top of page

A day in the life

“Call it a clan, call it a network, call it a tribe, call it a family: whatever you call it, whoever you are, you need one.” —Jane Howard

Sheraz en Sherryl hadden een heerlijke buiten shoot bij mij geboekt waarbij we naar de duinen van Rockanje gingen. Daar kwamen we op het idee om deze foto's te gebruiken als onderdeel van een 'day in the life' shoot. Ik zou nog een keer komen om de rest van de dag te shooten: al die heerlijke momentjes thuis die zo waardevol zijn om later nog op terug te kunnen kijken. Samen wakker worden, knuffelen in bed, ontbijt maken met papa, aankleden, maar ook: een voetje dat vastgehouden wordt, een spontane kus, de eerste stapjes, een ondeugende blik. Kortom, al die dingen die je niet wilt vergeten! Het duurde alleen wel even voordat we een datum vonden waarop we allemaal konden; Isao was inmiddels een paar maanden ouder en heel wat krulletjes rijker :) Vandaar dat de buitenfoto's nu bovenaan de blog staan en daarna pas echt de dag begint!

Film (onderaan) door: https://www.chapter20film.com/

https://www.chapter20film.com/


bottom of page