fotoshoot
1-6 personen 
 
-1 tot 2 uur fotografie
-persoonlijke foto site
-kledingadvies
-50 hoge resolutie bestanden
naar keuze!
-locatie in overleg
 
 
€345,-

* Op je persoonlijke, tijdelijke foto site kun je kiezen uit prachtige producten van professionele kwaliteit.

* Voor een boeking op zaterdag geldt er een toeslag van €30,-

* Buiten Oud-Beijerland vraag ik een reis(tijd)kostenvergoeding van €0,35 per gereden km.

PORTRET

 

Een prachtig portret van je schattige kindje? Of mooie foto's van je (super)snel veranderende tiener?

Het kan allemaal :). Deze sessie kan bij jou thuis plaats vinden maar ook op locatie!

 

LIFESTYLE GEZIN 

 

Een toffe shoot van je kinderen, of met jullie als ouders er ook bij, gezellig bij je thuis of op locatie. Als de shoot thuis plaats vindt kun je zelf één of meerdere activiteiten kiezen die de kinderen leuk vinden. Denk aan: koekjes/taart bakken, boekje lezen, verven, kleuren enz. Tussendoor worden natuurlijk ook foto's gemaakt van leuke momenten, alledaagse handelingen of een portretje in de vensterbank. Als de shoot buitenwordt gehouden gaan we gezellig een eindje lopen, zoeken mooie plekjes op waarbij ik zoveel mogelijk de spontane momenten vast leg.

 

ZWANGERSCHAP

 

De periode van je zwangerschap is super bijzonder en heel waardevol voor later om vast te leggen! Je kunt kiezen of je de shoot op locatie wilt of bij je thuis. Als je ook een newbornshoot wilt boeken krijg je daar 10% korting op!
 

 

 

 

NEWBORN LIFESTYLE

 

Een geweldige herinnering voor later: een shoot bij jou thuis waarbij ik alles van uw prachtige pasgeboren baby kom vastleggen! De piepkleine vingertjes, teentjes, een geeuw of een glimlach. Alle dingen die, zelfs al na enkele weken, zo snel veranderen dat je echt niet meer weet hoe het was! Het is fijn om deze shoot ruim van tevoren te reserveren zodat ik in mijn agenda rond de uitgerekende datum ruimte heb voor de shoot. Na de geboorte stuur je me een mail om een afspraak te maken. De shoot vindt altijd plaats binnen twee weken na de geboorte. Hij duurt min. twee uur omdat het natuurlijk belangrijk is dat de baby het naar zijn/haar zin heeft. Een voeding en knuffels tussendoor horen er daarom bij!

 

M O M M Y  A N D  M E

 

Mijn favoriete sessie: De band tussen moeder en kind vastleggen! Zo waardevol om als herinnering te hebben, om op terug te kunnen kijken als je kinderen ouder zijn. De meeste moeders staan nu eenmaal zelf niet vaak op de foto ! Geen geposeerde foto's maar echt de band tussen jullie vastleggen, dat is het doel van deze sessie. De shoot kan buiten plaatsvinden of gezellig bij je thuis.

 

Nadat we een afspraak gemaakt hebben voor een shoot wordt de helft van het totaal bedrag in rekening gebracht. Zodra het geld is ontvangen wordt de afgesproken datum definitief voor je gereserveerd.

Ik lever  geen onbewerkte bestanden.

 

Prijswijzigingen voorbehouden.

 

 

Op alle sessies zijn de Algemene Voorwaarden van Photographed by Anja van toepassing.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2014 BY ANJA PRINS