'IS HET DE MANIER WAAROP JE ZE VAST HOUDT, OF HOE ZE LACHEN ALS JE ZE KIETELT?'

Wat leuk dat je op mijn website komt kijken!


Ik ben Anja, getrouwd met Gerard, moeder van Lize, Bob en Aron en zelfs al Nona van onze kleinzoon Mozes (wat ik zelf nog steeds bijna niet kan geloven).
Ik hou ervan om jullie verhaal  vast te leggen met alle subtiele details die daarbij horen. Puur, rauw, uniek en artistiek zijn de woorden die het meest gebruikt worden als mensen mijn werk omschrijven. Met een vleugje nostalgie.

 

"De dagen zijn lang, maar de jaren kort'.

Er verandert zoveel in een jaar. Stel je voor dat je even een pauzeknop kon indrukken. Dat je steeds opnieuw die momenten kon beleven. Wat zou dat voor jou betekenen? En voor je kindjes? Wat zou je niet willen vergeten? Wat zouden zij niet van jou willen vergeten? 

 

Is het de manier waarop je ze vast houdt of hoe ze lachen als je ze kietelt? Wat het ook is, laten we het vastleggen, voor jou en voor hen. Omdat ze maar één keer zo klein zijn als ze nu zijn. Dit is waar een shoot om draait: het gaat erom om jouw kostbare herinneringen te bewaren voor hen. Ik hou ervan om juist die kleine liefdevolle momenten vast te leggen die nu misschien heel gewoon voor je zijn maar waar je later zo naar terug kan verlangen. 


Met mijn jarenlange ervaring als leerkracht op de basisschool is het voor mij niet moeilijk om kinderen vast te leggen zoals ze zijn. Wat voor mij heel belangrijk is, is dat de shoot zelf ook een mooie ontspannen herinnering wordt. Zodat de foto's des te waardevoller voor je zijn. Dat betekent voor jullie zo min mogelijk geposeerde foto's. In plaats daarvan zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen en creeëren we met elkaar mooie momenten waarbij jullie soms niet eens in de gaten hebben dat ze vast gelegd worden voor later :)
Boek nu je shoot als je er zeker van wilt zijn dat er nog plek is.