top of page

Caravan shoot

Een caravan, lange wapperende haren en zwierige jurkjes. O ja en prachtig weer: het is alweer even geleden dat ik op pad ging naar mijn broer en zijn prachtige gezinnetje. Toen ik een week daarvoor zag dat ze een nieuwe oude caravan gekocht hadden was ik net op tijd om een shoot te plannen voordat hij de stalling in ging! De drie meiden (inmiddels met een broertje erbij!!) vonden het geweldig hieraan mee te doen en wisten inmiddels wel dat je niet hoeft te lachen voor de foto! Ze lieten graag aan papa en mama zien hoe dat moest; deze hadden daar nl. wat meer moeite mee :) Toen we dat gehad hadden ging de rest eigenlijk vanzelf. Met z'n allen knus binnen in een hoekje 'ik zie ik zie wat jij niet ziet' doen, zwieren met je jurk, mama's buik met baby knuffelen en natuurlijk op een rij door het achterraam gluren. Wat er buiten gebeurde was al helemaal ongeregisseerd (zoals meestal tijdens een shoot) maar daardoor juist geweldig om vast te leggen! Dat levert vaak de mooiste plaatjes op. Kijk zelf maar en geniet ervan...


bottom of page