top of page

Wild Hearts


Zwierige jurken, lieve mensen, prachtig licht én een mooie omgeving; dat was wat deze shoot bijzonder maakte. We begonnen in de duinen zodat de outfits nog even droog bleven en ik, terwijl we een prachtige route liepen, de mooiste momenten kon vastleggen. Lopen, rennen, handen vast, knuffelen en proberen de brandnetels en stekels mis te houden: genoeg te doen dus om mooie herinneringen te maken en vast te leggen! Er is tijd voor een lach en een traan en natuurlijk de verkleedpartijen onderweg :). Eenmaal op het strand waren de kinderen niet meer te houden. Liviya liep gewoon het water in zover ze kon en moesten we af en toe omhoog hijsen zodat ze niet kopje onder ging. Ondertussen begon de zon te zakken, wat zorgde voor dat magische 'golden hour' licht en een supermooie afsluiting van de shoot was. Kijk en geniet!


bottom of page