top of page

Estate 2016

Vakantie Italië 2016, Het is al even geleden dat het zomer was en we naar Italië reden, naar de Ligurische kust om precies te zijn. Voor de derde keer al naar dezelfde streek. Wat hebben we weer genoten van de sfeer daar. Oude dorpjes, met huizen in allerlei snoepjeskleuren tussen de berghellingen en prachtige vergezichten op de Middellandse Zee. En zolang we langs de kust bleven hadden de kinderen het ook geweldig naar hun zin :). De berg op en af naar ons huis was wel even een dingetje, denk aan een éénbaansweg in combinatie met haarspeldbochten en dan heb je wel een beetje een beeld van wat ik bedoel denk ik. Het voordeel was wel dat ik onderweg dus ook al prachtige foto's kon maken én we hadden daardoor een geweldige uitzicht vanaf ons balkon (laatste foto).


bottom of page