top of page

Jaïra

Een klein verlegen meisje in haar pyjama; dat was wat ik zag toen ik bij Jaïra en haar moeder aankwam. Ze keek me aan met een blik van, wat kom jij hier doen en was eigenlijk niet van plan om iets anders aan te trekken! Toen mama naar boven ging om te kijken of de meegebrachte blouse paste probeerde ik het ijs te breken door samen op de bank m'n camera te bekijken. Ik mocht al gauw een foto maken en liet natuurlijk even op het schermpje zien hoe mooi ze erop stond. Toen ik daarna de kleertjes liet zien die ik meegenomen had ging de rest eigenlijk vanzelf. Alles paste perfect en er mocht zelfs iets in het haar gedaan worden! Het maakte niet uit of ze alleen op de foto ging of met mama, ze vond alles reuze interessant en was een voorbeeldig modelletje! Kijk hieronder

maar en geniet van de foto's!


bottom of page